Ny Centerleder med lokalt kendskab er fundet til Broager Hallen.

17. september 2021 10:10 , af Ulrik Franke Andersen

Vores nye Centerleder hedder Svend Erik Beblein, han er pt. bosiddende i Sønderborg, men har i flere år boet i Broager, hvor han bla. har været aktiv i BUI Bordtennis. Svend Erik har derud også været aktiv både som Håndbold og Fodbold træner.

Den nye Centerleder kommer med en pose godt pakket med erfaring, fra lignende job og stillinger som Hallen kan få stor nytte af.

Bla. fra catering, rengøringsbranchen og skov-entreprise. Samtidig har Svend Erik også stor erfaring inden for medarbejderledelse.

Den nye Centerleder har hænderne skruet rigtigt på og er ikke bange for at tage fat, hverken inde- eller udendørs.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere ham for alle vores brugere og Samarbejdspartnere. Svend Erik har første arbejdsdag den 1/10 og starter hårdt ud med Oktoberfesten.

Vores Centerleder danner team med vores Hal assistent Pia Lehmann, som med sit gode humør og gå på mod er en vigtig brik i hallens daglige drift.

Vi skylder Pia en stor tak for at havde hjulpet hallen igennem de sidste 6 måneder, og en sommer som i år, pga. Covid-19 test centeret, ikke blev lukket ned som sædvanligt.

Vi ser frem til at det nye team bestående af Svend Erik og Pia vil være med til at løfte hallen i en positiv retning, til glæde for vores mange brugere.

 

På Bestyrelsens vegne.

Ulrik Franke Andersen

Formand