Motionscenter

Velkommen i Broager Hallen Motionscenter.

Et motionscenter i konstant udvikling. Med nye maskiner, i lyse lokaler med plads rundt om udstyret.

Vi har plads til alle og alle er velkommen.

Åbningstider: 
Alle ugens dage i alle 24 timer. 
Fast lukkedag i motionscenteret:
31.12.

Har du behov for en gratis prøvetime for at se om vores motionscenter er noget for dig eller har du spørgsmål;
Ring eller skriv til Hallens kontor for at aftale en tid med vores instruktør.
Vores frivillige instruktør Jesper Javert står desuden til rådighed, kontakt kontoret og aftal en tid.

Abonnementstyper ses til Højre. Tryk på "Tilmeld" knappen ud for det ønskede abonnement og udfyld tilmeldingsformularen.
Du får automatisk og med det samme tilsendt en mail med regning. Samt link til registrering af betalingskort.

Alle abonnementer forlænges automatisk (undtagen klippekort).

Ved Klippekort modtages der link til optankning når der kun er få klip tilbage.

1 klip = 2 timer ubegrænset adgang. Klip trækkes automatisk ved døråbning. 

Ved døråbning efter 2 timer trækkes nyt klip automatisk.

 

Ønsker man at udmelde sig skal dette gøres inden næste opkrævning.

STOP AF AUTOMATISK BETALING ER IKKE SIDESTILET MED UDMELDELSE ! 

Dit abonnement løber uændret indtil det bliver lukket ned og disse fakturaer skal betales før medlemsskab kan startes igen.

Man udmelder sig ved at logge in og i menuen i øverste højre hjørne (ved klik på ens navn) vælge Udmeldelse, vær dog opmærksom på at medlemskabet lukkes ned med det samme. Ellers kontakt Hallens Kontor på 23720095.

Betalingsmuligheder:

 • kort (VISA & Mastercard) Standard ved indmeldelse
 • mobilepay på 79447 (skriv faktura nr. i notat felt)
 • kontant betaling (efter aftale på hallens kontor)

Faktura tilsendes automatisk via mail.


Vil du holde en træningspause?
Kontakt kontoret. Skal være inden næste opkrævning.

 

Dør åbning:

Vi anbefaler at bruge vores APP til at få adgang til centeret.

Appen: Memberlink APP hentes i Apple APP Store eller Google Play, der logges ind med det Brugernavn og Password som er oprettet ved indmeldelse.

Under Klub/side skal der skrives:  Broager Hallen. 

Men hvis det ønskes, kan en Nøgle brik tilkøbes. Dette dog mod mere pris på 100,00 kr. Vælg i så fald en Nøgle brik med ved abonnementet. Nøgle brik afhentes efter aftale (du får en mail inden for 48 timer i hverdagene).

Nøglen brikken købes til ejendom. Hvis du efter en periodes fravær ønsker at komme i gang igen, kan din nøgle brik genbruges.

 

BAD:

De store baderum er ikke tilgængelig i skolens åbningstid fra kl. 8-15. Brug dog gerne baderummene bag ved scenen i Salen eller dommeromklædningsrummet i hverdagen. 

MEDLEMSBETINGELSER

Gældende pr. 1. juni 2020

 

 

Generelt: Ved oprettelse af et medlemskab i Broager Hallens motionscenter accepterer medlemmet Husets Regler.

 

Medlemskabet: Personen skal være fyldt 15 år for at blive medlem, dispensation kan gives med forældres samtykke, samtykke skal gives ved fremmøde og ved underskrift.
Medlemskabet er personligt og kan ikke benyttes af andre. Ved misbrug af medlemskab eller chip/brik opkræves et gebyr på 200,- kroner.
Ved ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, mv. skal medlem omgående selv opdatere stamdata i systemet, vores personale er gerne behjælpelig hermed.
Medlemsbrik skal medbringes og registreres inden hver træning. Mister eller beskadiger et medlem sin medlemsbrik, skal der laves et nyt mod betaling af gældende pris.

Udelukkelse af medlem: Broager Hallens Motionscenter kan afbryde enhver aftale om medlemskab med øjeblikkelig virkning. (i grove tilfælde af brud på medlemsbetingelserne, som f.eks. doping eller udlån af medlemsbrik) Der sker ikke tilbagebetaling af nogen art.

 

Helbredstilstand og personskade: Al træning sker på eget ansvar. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Broager Hallens Motionscenter. Broager Hallen tager ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af en ulykke eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger.

 

Værdigenstande: Broager Hallens Motionscenter anbefaler, at alle genstande af værdi opbevares i et aflåst skab under træning. Medbring egen hængelås til formålet. Broager Hallen bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade.

 

Ordensregler: Under træning skal der altid anvendes beklædning og sko, der er beregnet til indendørs træning. Ved træning i maskinerne skal der benyttes et håndklæde. Udstyr og faciliteter skal ryddes op, efterhånden som træningen skrider frem.
Der skal vises respekt over for andre trænende. Lydstyrken på Musik og TV holdes på et for alle acceptabelt niveau.

Husets regler skal overholdes.

 

Doping: Brug af stoffer og metoder omfattet af Lov om forbud mod visse dopingmidler jf. Dopingloven, samt sløringsstoffer for anabole steroider, er forbudt for personer, der benytter Broager Hallens Motionscenter.

 

Ændring af medlemsbetingelser: Broager Hallen kan ændre medlemsbetingelserne inkl. priser med et varsel på 45 dage. Ændringer meddeles ved opslag på hjemmesiden og i centeret. Broager Hallen har ret til at foretage sædvanlige ændringer i lokaler, udstyr og åbningstider med 2 ugers varsel ved opslag på hjemmesiden og i centeret.


 

De 5 hurtige

 1. Brug vores Heatmap til at planlægge udfra, findes både øverst på denne side og på forsiden.
 2. Rengør altid maskinerne efter brug
 3. Ryd op efter dig selv, vægte hænges på plads.
 4. Respekter andre i centeret.
 5. Giv plads, så andre kan komme til også.

10 gode råd til din styrketræning

 1. Lav altid mindst et eller to opvarmningssæt i hver øvelse. Brug en belastning der er ca. 50 % af det du regner som din træningsbelastning. Undgå at køre disse opvarmningssæt til udmattelse.
 2. Prøv at få mindst et træningspas pr. uge. Det er guld værd i forhold til at vedligeholde din styrke.
 3. Træn aldrig den samme muskelgruppe to dage i træk. Den gamle tommelfingerregel om mindst 48 timer mellem træningspas er god nok, når vi snakker om same muskel.
 4. Varier din træning. Selv verdens bedste træningsprogram skal skiftes ud en gang i mellem.
 5. Træn generelt med fuldt bevægelsesudslag i øvelserne.
 6. Tjek din teknik i et spejl. Øvelser med håndvægte og frie stænger kan man komme til at udføre skævt, hvis man ikke passer på.
 7. Træn med en makker. Det er godt for motivationen og man kan hjælpe hinanden med teknik samt spotte når vægten bliver for tung.
 8. Husk at lave ordentlig varieret træning for mavemusklerne og lænderyggen.
 9. Træn ikke når du er meget sulten. Hvis dit blodsukker er lavt, vil din krop have en høj nedbrydning af protein – en dum ide når man gerne vil være stærkere.
 10. Umiddelbart efter træningen skal du få noget at spise eller drikke der indeholder protein og noget kulhydrat. Derved restituerer du hurtigere og får mere ud af træningen.