Oktoberfest

Oktoberfest

Oktoberfest Broager "Årets fedeste fest i byen", afholdes årligt i Broager Hallen. Arrangørgruppen og Broager Hallen, samt et stort hold af frivillige hjælpere, fest-ambassadører samt sponsorer, laver  i samarbejde  denne oktoberfest, hvor formålet er at få en rigtig god aften i den helt rigtige sydtyske/bayerske stil, mit alles drum und dran. 

"Broager Stadt Halle" er til aftenen top trimmet med masser af udsmykning i blå og hvide farver. Der er top-underholdning hele aftenen med party bandet "Sju-bi-quadro", som er garant for en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Med sig har de DJ Heiner Schnurbart der sørger for at holde stemningen på kogepunktet imens musikkerne tager en velfortjent pause. 

Der serveres de største og bedste Schnitzler nord for alperne mit bratkartoffeln und zubehör.

"Royal Unibrew" sørger for at der er masser af kolde øl i hanerne, samt et bredt sortiment af andre drikkevarer og de velkendte "Jägerbombs" serveres fra start til slut fra de originale Jägermeister kølere. 

Der er øl konkurrence hvor årets hurtigste øl-drikker kåres og der er præmier for bedste mandlige og kvindelige "Oktoberfest kostume". Der er mulighed for "Hammerschlagen" konkurrence med sine venner osv. 

Vi skaber rammerne og så er det op til fest-deltagerne at være med til at sørge for at taget løftes til nye højder. Med 672 festglade mennesker er dette dog ikke noget problem, nærmere en garanti.

 

Overskudsfordeling

Overskud fra Oktoberfesten går ubeskåret til Broager Hallen, med det formål at forbedre forholdne og indgår ikke i driften af hallen. 

Årgang

Indkøb

Tidligere Tilskud til Hal-2
Tidligere Bander til Hal-2
Tidligere Gulvvaske maskine
Tidligere Mål til Hal-2
Tidligere Mål tavle til Hal-2
Tidligere 24 x Klapborde inkl. vogne
Tidligere Bordtennis Bord til foyer
Tidligere Kondicykler
Tidligere Romaskiner
Tidligere Fitness udstyr
Tidligere Bord Fodbold til foyer
Tidligere Vaskemaskine
2021 Ombygning af lift
2021 Rullevogne/bure til brug for Oktoberfest
2021 Nyt halgulv i Hal1
2022 Beskyttelses gulv Hal1
2022 75" Monitor til Mødelokale
2022 Rullegardiner Mødelokale
2022 Rullevogne/bure til brug for Oktoberfest
2023 Rullevogne/bure til brug for Oktoberfest
2023 Energi forbedring Hal1